de Boekenwormen

Kinderen die van boeken houden, anderen daar enthousiast voor willen maken en goede ideeën over lezen hebben kunnen solliciteren en lid worden van de boekenwormenclub.
Kinderen die van boeken houden, anderen daar enthousiast voor willen maken en goede ideeën over lezen hebben kunnen lid worden van de boekenwormenclub.

Deze boekenwormenclub is samen met juf Patricia (tevens taalcoach) actief om allerlei activiteiten rondom lezen te organiseren. Zo zoeken zij bijvoorbeeld elk jaar nieuwe boeken uit voor de leeshoek met bibliotheek op school. Dit schooljaar zijn het nagenoeg dezelfde kinderen als vorig jaar. Omdat door Covid 19 zij weinig actief zijn geweest.

Boekenwormen 2020-2021:

groep 4/5a    Ise                                groep 4/5b    Nessa                              groep 5/6c    Lize

groep 6/7a    Zoey                          groep 7/8c    Ruben                               groep 8a    Sterre