de Boekenwormen en Voorleeskampioen

Kinderen die van boeken houden, anderen daar enthousiast voor willen maken en goede ideeën over lezen hebben kunnen solliciteren en lid worden van de boekenwormenclub.

Dit zijn de nieuwe boekenwormen van Obs de Ranonkel

Zij  vertegenwoordigen de klas op het gebied van lezen en boekpromotie.

We zorgen er onder andere voor dat de bibliotheek er boven netjes uitziet en we overleggen over welke nieuwe boeken we kunnen aanschaffen.

Boekenwormen 2021-2022:

groep 4 Stenn Hurkmans                           groep 5/6  Pim Janssen                                  groep 5/6 Bram Geraerts

groep 6/7 Luuk van Bussel                       groep 7/8  Siem Janssen                                 groep 8 Nena Lourensen

De Voorleeskampioen 2021

Elk jaar vindt er een voorleeswedstrijd plaats op school. In de finale moesten dit jaar Ise , Wouter en Julan het tegen elkaar opnemen.

In een spannende finale riep een deskundige jury, bestaande uit de twee boekenwormen Siem, Nena en directrice Nazan, Julan tot de winnaar uit.

De winnaar mag het nu op gaan nemen tegen de winnaars van andere scholen in Someren.